Ziarnista 100 % Arabika - kawa świeżo palona.
Macedonia Espresso Arabika Kawa naturalna. Idealne połączenie kaw arabika specialty z Ameryki. Trzy gatunki kaw arabika wypalamy osobno, w różnym lecz ciemniejszym profilu prażenia kawy. Idealna do parzenia w ekspresie ciśnieniowym i przelewowym oraz w kawiarce. Jej body jest pełne smaku gorzkiej czekolady z nutą kakao z akcentami owocowymi. Polecana jest osobom lubiącym ciemno paloną kawę typu włoskiego. Gwarancja świeżości, aromatu i jakości ziaren arabiki.
100 % ARABIKA SPECIALTY COFFEE z Palarni kawy Macedonia. Świeżo palona kawa w małych ilościach w sposób tradycyjny chłodzona powietrzem.
Charakterystyka:
Wysokość upraw - 1200 - 1500 m.n.p.m
Moc - mocna
Kwasowość - brak
Kraj - pochodzenie arabik południowo - środkowa ameryka
Profil palenia - ciemny
Obróbka ziarna - na mokro
Polecany sposób parzenia - ekspres ciśnieniowy i przelewowy, chemex, tradycyjne parzenie.
100 % ARABIKA SPECIALTY COFFEE z Palarni kawy Macedonia. Świeżo palona kawa w małych ilościach w sposób tradycyjny chłodzona powietrzem.