Kawa naturalna Jest 43 produktów.

na stronę
Pokazuje 37 - 43 z 43 elementów
  • Mieszanka kaw arabik z domieszką 10 % indyjskiej robusty. Smak łagodny, bez goryczki i kwasowatości. Większa zawartość kofeiny. Idealna do tygielka i ekspresu.

    7,90 zł
  • Mieszanka 3 arabik z Ameryki, Afryki, Azji z domieszką 25% indyjskiej robusty. Smak intensywny z lekką kwasowatoscią, nuta owocowa, posmak orzechowy. Większa zawartość kofeiny.

    9,50 zł
  • Timor Wschodni - kawa ta jest łagodna, słodkawa z delikatnym ziemistym posmakiem. Kompletny profil smakowy oraz aromat z delikatnymi nutami kakao. Podobnie jak większość kaw z archipelagu malajskiego, kawa w timorze wschodnim jest produkowana przez drobnych farmerów bez użycia środków chemicznych.

    9,00 zł
  • PERU TUNQUIMAYO BIO - Pochodzi z małych farm z prowincji Cusco, wysokość upraw 1800 m.n.p.m Kawa Tunquimayo ma charakter ekologiczny certyfikowany. Obróbka kawy na mokro. Aromat miodowy, smak owocowy. Zrównoważona kwasowość. Wyczuwalne pomarańcze i mandarynki. Bardzo dobra do kawy z tygielka.

    11,00 zł
  • Rośnie na terenach położonych ponad 1200 m n.p.m. Jest świetnie zharmonizowana i dość łagodna w smaku z delikatna kwasowością. Wyrazista, pełna i bogata z wyczuwalnym smakiem owoców leśnych i delikatnym korzenno-cynamonowym Ziarna kawy z Salwadoru są jednymi z najlepszych na świecie.  Idealna do espresso.

    9,50 zł
  • Łagodna i bardzo dobrze zbalansowana kawa, 100% Arabika. Skrót SHG oznacza Strictly High Grown (wyłącznie wysoko rosnące) i określa kawy z plantacji położonych od 1500 do 2000 m n.p.m.

    9,50 zł
  • Boyo, to arabica odmiana biologiczna Java Blue Mountain. Kawa Boyo uprawiana jest w sposób naturalny, bez użycia środków chemicznych, obrabiana i sortowana ręcznie. Kawa słodka, zapach i aromat gorzkiej czekolady, idealnie zbalansowana pod względem goryczy i kwasowości, przebijają nuty dojrzałego słodkiego agrestu, wyczuwalny smak czekolady.

    11,00 zł
Pokazuje 37 - 43 z 43 elementów
Designed by New Media Design